HIEMT – elektromágneses alakformálás Biatorbágyon

HIEMT - elektromágneses alakformálás Biatorbágyon

Az alakformálás mindig is kiemelten fontos téma volt az emberek számára

A tökéletes alak elérése érdekében sokan különböző módszereket kipróbálnak, de a HIEMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) az egyik legújabb és leginnovatívabb technológia

A HIEMT alakformálás a zsír csökkentése mellett kiemelt figyelmet fordít az izmok tonizálására és feszesítésére is

A HIEMT alakformálás a zsír csökkentése mellett kiemelt figyelmet fordít az izmok tonizálására és feszesítésére is

A HIEMT alakformáló kezelés: Alapvető információk

A HIEMT egy elektromágneses alakformáló kezelés, amely intenzív elektromágneses impulzusokat használ az izmok összehúzódásának elősegítésére.

Ez egy forradalmian új és keresett eljárás az alakformálás területén, amelyet az FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) is jóváhagyott és elismert.

A HIEMT alakformáló készüléknek köszönhetően egyszerre lehet az izmokat erősíteni és a zsírszövetet csökkenteni, így lehetővé téve egy tónusosabb és formásabb test kialakítását.

Mire alkalmazható a HIEMT?

A HIEMT kezelést különböző területeken lehet alkalmazni a testen:

  1. Has körfogatának csökkentése (Zsírégetés)

A HIEMT alakformáló kezelés hatékonyan csökkenti a has körfogatát, segítve a zsírégetést ezen a területen. Az intenzív izommunka és az izomösszehúzódások serkentik az anyagcserét, ami hozzájárul a zsír lebontásához és a hasi zsírszövet csökkentéséhez.

  1. Fenéklifting – Megemelt és erősebb farizmok

A HIEMT kezelés segít megemelni és erősíteni a farizmokat, így tónusosabb és formásabb fenéket eredményezve. Az intenzív izomösszehúzódások segítenek megemelni és feszesíteni az izmokat, így a fenék kerek és formás lesz.

  1. Petyhüdt kar feszesítése

A HIEMT kezelés hatékonyan feszesíti a petyhüdt karokat. Az intenzív izomösszehúzódások és az izmok erősítése segít visszanyerni a karok feszességét, így fiatalosabb és formásabb megjelenést kölcsönözve.

  1. Hasizom, combizom és törzs izmainak erősítése

A HIEMT kezelés célzottan erősíti a hasizmokat, combizmokat és a törzs izmait. Az intenzív izommunka segít elérni a kívánt izomtónust és formát ezeken a területeken, így egy erős és jól definiált testet lehet elérni.

  1. Szétnyílt hasizom kezelése

A HIEMT kezelés hatékonyan kezeli a szétnyílt hasizmot, amely gyakori probléma lehet a szülés után.

Az intenzív izommunka segít regenerálni és megerősíteni a hasizmokat, így helyreállítva a szétnyílt hasizmot és visszanyerve a korábbi alakot.

Hogyan működik a HIEMT eljárás?

A HIEMT készülék elektromágneses pulzust bocsát ki, amelynek hatására az izmok erős összehúzódásokat végeznek.

Ez az intenzív izommunka a maximális izomkontrakciót eredményezi, amelyet hagyományos testmozgással nem lehet elérni. Egy 30 perces kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás történik, ami megerősíti és formálja a kezelt terület izomzatát.

A HIEMT technológia továbbá segít csökkenteni a has „szalonnarétegét” is, ahol általában a zsírszövet lebontására van szükség.

A nagy intenzitású izomaktivitás gyorsan és sok energiát emészt fel, ami zsírégetést eredményez. A kezelés során a zsírsejtek reagálnak és több zsírsavat szabadítanak fel, ami jelentős mértékben csökkenti a zsír mennyiségét.

Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy egyszerre épüljön az izom, égjen a zsír, és gyorsuljon az anyagcsere.

A kezelés eredményeként erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet lehet elérni. Az eredmények egy része már a kúra végén látható, de teljes kifejlődésükhöz 1-2 hét is szükséges.

A HIEMT kezelés biztonságos és fájdalommentes, így ideális választás az alakformálásra.

Neked ajánljuk a HIEMT kezelést, HA…

-Nagyon gyorsan (2-3 hét alatt) szeretnéd átalakítani az alakodat.

-Tónusosabb, formásabb testre vágysz.

-A feneked kissé megereszkedett és nehéz megemelned edzésekkel.

-Szeretnéd felgyorsítani az anyagcseréd.

-Szeretnéd szétnyílt hasizmodat helyreállítani.

-Szeretnéd szülés után visszanyerni korábbi alakodat.

-Kontúros, szép vonalakat szeretnél a tükörben látni.

HIEMT – Biztonságos és hatékony alakformálás

A HIEMT elektromágneses alakformálás a legújabb technológia a tökéletes test eléréséhez.

Az intenzív izommunka és az elektromágneses impulzusok kombinációja lehetővé teszi az izmok erősítését és feszessé tételét, miközben csökkenti a zsírszövetet.

A HIEMT kezelés hatékony és biztonságos, és számos klinikai eredménnyel rendelkezik. Ha szeretnél tónusosabb és formásabb testet, a HIEMT a tökéletes választás számodra.

Válaszd a Balance Esthetics szalont Biatorbágyon és tapasztald meg a HIEMT által nyújtott hatékony alakformálást és a test átalakításának örömét!

Időpontfoglalás és további információkért vedd fel velünk a kapcsolatot a +𝟯𝟲 𝟯𝟬 𝟯𝟯𝟯 𝟯𝟬𝟴𝟱, +𝟯𝟲 𝟯𝟬 𝟯𝟯𝟯 𝟯𝟬𝟴𝟵 telefonszámon.

1 hozzászólás

Hozzászólások lezárva.