HIEMT™ Elektromágneses alakformálás

HIEMT elektromágneses alakformáló kezelés.
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

A kezelésről bővebben

A HIEMT elektromágneses alakformáló gép 2 kezelőfejjel lehetővé teszi akár 2 testrész edzését egy időben, 30 perc során!
HIEMT a legújabb elektromágneses alakformáló eljárást alkalmazza annak érdekében, hogy gyorsan és látványosan karcsúsodjanak és feszesedjenek a nők és a férfiak egyaránt.
FDA minősítéssel rendelkező eredményes és biztonságos, bizonyított technológia.

Az eljárás hivatalos neve HIEMT, azaz high intensity focused electromagnetic technology vagy field – magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. 

A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény miatt erős lipolízis indul be, melynek hatására nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel. 

A túl magas szabad zsírsav koncentráció miatt pedig a zsírsejtek sejthalálon mennek keresztül, tartalmuk kiürül (beindul az apoptózis, vagyis programozott sejthalál), a normál metabolizmus során megtörténik a kiválasztás és a feleslegessé vált, lebontott anyagok természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből.
Az alakformáló kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul.

3 in 1 hatás

izomtömeg növekedés

zsírszövetcsökkenés

anyagcsere gyorsulás

A HIEMT™ alakformáló eljárás folyamata

HIEMT alakformáló kezelés -Biatorbágyon


A HIEMT eljárást 2017 óta tesztelik alakformálásra, így biztosak lehetünk abban, hogy egy biztonságos és eredményes kezelésről van szó.
A magas intenzitású és frekvenciájú mágneses vibráció 8 cm mélyen hat az izomszövetekre, kontrakciót és elernyedést váltogatva, mely extrém tréninget eredményez.

A tréning előidézi:

A nagyerejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe – csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max. 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest. az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést.

30 percen át tartó behatás megfelel 35-40.000 izom-műveletnek, ami kb. 20.000 felülés 30 perc alatt.

 

Az agyunk normál esetben nem engedne meg ekkora terhelést, azaz a HIEMT által előidézett izommunka extrém behatásnak felel meg.

 

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy, mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test.

 

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára).

Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat.

A zsírsejtek apoptózison mennek át, azaz sejthalál következik be.
Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT alakformáló kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását.

Tehát: a zsírszövet is csökken!

 

Fontos, hogy klinikai tanulmányok és a jelenlegi gyakorlati tapasztalatok is azt mutatják, hogy adott zsírréteg vastagság felett a kezelés eredményessége csökken. Ez a zsírréteg vastagság kb. 2,5-3 cm. e felett az elektromágneses mező nem tud olyan mélyre hatolni, hogy a maximális izomösszehúzódás szintet (100%) elérje. Ezért 2,5-3 cm zsírréteg felett az eredmények mellé mindenképpen szükséges kiegészítő kezelés.

 

Mire alkalmazhatjuk?

Szülés után szétnyílt hasizom kezelése

A HIEMT kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti.
Szülés után az izmok, szövetek regenerálódása több időt vesz igénybe, mint korábban, függetlenül attól, hogy valaki végez-e rendszeres testmozgást terhesség előtt és alatt.


A szétnyílt hasfal mindenkinél előfordulhat. A nők majdnem sokaságát érinti és közülük nagy számban jelen van terhesség után is.
Azt, hogy valakinek szétnyílt- e a hasfala szülés után szakember tudja megállapítani, ultrahanggal kimutatható. A szétnyílt hasfal néhány jellemző tünete: a hasfal elődomborodása, erős derékfájdalom.
A rectus diastasis a hasfal megerősítésével javítható, akár a panaszok teljes megszűnéséig.

Hogyan néz ki egy kezelés és egy kúra?

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll vagy 3 hét és 6 kezelésből áll vagy nagyobb túlsúly esetén akár 4 hét és 8 kezelésből áll.
FONTOS! Kötelező heti 2 kezelést elvégezni, 2-5 nap eltéréssel!
Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.
Egy kezelés 30 perces és csak a kezelőfejek dolgoznak, az elektromágneses tér elvégzi a munkát, miközben a vendég pihen és relaxál. Gyors, eredményes, kényelmes.

A HIEMT™ eljárás eredményei

Mi az izomtömeg növekedés eredménye:

1 kezelés eredménye: 20.000 felülés vagy guggolás

100% szupramaximális izomkontrakció (más edzés csak 20-30%).

1 kúra eredménye:

Kezelési protokoll

A HIEMT™ technológia eredményei

Tudta, hogy...?

Kezelhető felületek

Mit hozz magaddal az alakformáló kezelésre?

SEMMIT sem szükséges magaddal hoznod, mert a kezeléshez mindent biztosítunk. Kezelés közben lehetőséged van saját telefonodat használni illetve olvasnivalókat is biztosítunk számodra a kellemes időtöltéshez, relaxáláshoz – kényelmes, egyéni kezelőhelyiségben.

Ellenjavallatok

A látványosabb eredményekért

A HIEMT kúra azoknak javasolt, akik nem súlybeli csökkenésre számítanak elsősorban, hanem alakformálásra!


Az eredmények testalkattól függően eltérhetnek.

 

Napi 3 liter szénsavmentes víz bevitele szükséges!

 

A HIEMT kúra alatt vacsorára fehérjepor vagy csirkemell fogyasztása javasolt kevés zöldséggel vagy tojással (kevés rost és alacsony glikémiás indexű zöldség).

 

Az átalakulás folyamata, valamint a szinten tartás érdekében javaslom az életmódváltást az időszakos diéták helyett!
Egészséges táplálkozással és hetente rendszeres edzésekkel az eredmények fokozhatóak és a kívánt testsúly elérése után is könnyen fenntarthatóak az eredmények!

 

Alkohol fogyasztás kerülendő!

Szolgáltatásaink árlistájának megtekintése: