Arckrémek

Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

Hydra 30 Moist 30ml

Mélyhidratáló liposzómázott arckrém normál/olajos bőrre  

Innovatív 30 órás hidratációs komplex, az AquaMed 3D technológiával tartósan tölti fel a bőr egyes rétegeit. Luxus, selymes tapintású különleges formula, azonnali gyors beszívódású. Bőrazonos olajokban gazdag, véd a környezeti stressz ártalmaitól. Tartósítószermentes, innovatív speciális illatanyagának köszönhetően széles spektrumú antimikrobiális hatást fejt ki , szem és bőrirritáció nélkül. Hypoallergén illatú, olvadó hatású, valamint antiaging anyagokban gazdag összetevőket tartalmaz.


Használati javaslat: 2 pumpányi krémet vigyél fel az arc-, nyak- és dekoltázs területére, majd lágy, tapogató mozdulatokkal masszírozd be a bőrbe. Hatékonyabb eredmény eléréshez, használd reggel és este.

Ár: 19.000 Ft

Fedezze fel az arctisztítás varázslatos világát, amely tökéletesíti a bőrt! Válassza ki a legjobb termékeket. Balance Esthetics-Biatorbágy

Hydra 30 Lipo 30ml

Mélyhidratáló liposzómázott arckrém normál/száraz bőrre

A Mesotica több éves kutatómunkájának eredményeképpen, olyan különleges tapintású, luxus érzetű kozmetikai textúrát fejlesztett ki, mely megkülönbözteti minden terméktől, amit eddig valaha tapintottunk. Hydra 30 egyedisége: Innovatív 30 órás hidratációs komplex, az AquaMed 3D technológiával tartósan tölti fel a bőr egyes rétegeit. Luxus, selymes tapintású különleges formula, azonnali gyors beszívódású. Bőrazonos olajokban gazdag, véd a környezeti stressz ártalmaitól. Tartósítószer mentes, innovatív speciális illatanyagának köszönhetően széles spektrumú antimikrobás hatást fejt ki a formulára, szem és bőrirritáció nélkül. Hypoallergén illatú, olvadó hatású, valamint antiaging anyagokban gazdag összetevőket tartalmaz.


Használati javaslat: Tegyél reggel és este egy-két pumpányi krémet a tenyeredbe, majd az arc és nyakdekoltázs területére és lágy, tapogató mozdulatokkal masszírozd be.

Ár: 19.000 Ft

Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

Ceramide Complex 120ml

24 órás mélyhidratáló, liposzómázott, bőrfeltöltő és mattosító arckrém, normál és olajos bőrre

Mélyhidratáló, nyugtató, bőrfeltöltő hatású, mely finom tapintást ad a bőrnek. Használatával rövid időn belül bársonyos és hidratált bőrkép érhető el. Bőrazonos lipidjei, valamint a természetes E vitamin koncentrátuma, erősítik és támogatják a bőrsejtek megújulását, növelik a bőr nedvességmegtartó képességét. Rendszeres használata javítja a bőr rugalmasságát és kisimítja a bőrfelszíni ráncokat. Az arc, a szemkörnyék, a nyak és a dekoltázs 24 órás ápolója.

 

Használati javaslat: 2 pumpányi mattosító hatású krémet egyenletesen oszlass el a bőr felületén. Hatékonyabb eredmény eléréséhez, használd reggel és este. 

2 pumpányi mattosító hatású krémet egyenletesen oszlass el a bőr felületén. Hatékonyabb eredmény eléréséhez, használd reggel és este.

Ár: 19.000 Ft

Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

Ceramide XL 120ml

24 órás szuper-antioxidánsban gazdag, liposzómás, mély hidratáló és sejtmegújító arckrém normál, száraz, extra száraz bőrtípusra

Javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja a bőrfelszíni ráncokat, valamint magas E vitamin komplexe, és szuperantioxidáns tartalma révén sejt szinten védi a bőrt az oxidatív stressztől, valamint az UV okozta napkárosodástól.
Hatékonyan csapdába ejti a szabadgyök molekulákat, növeli a fibroblasztok aktivitását, így tökéletes védelmet nyújt a sejtek számára. Bőrazonos hatóanyag komplexei (Frakcionált kókuszolaj, Jojoba olaj) gazdagon táplálják és feltöltik az érett zsírhiányos bőrt, valamint látványosan kiegyensúlyozzák annak lipid háztartását, Ceramide származékai pedig erősítik a bőr védekező és nedvességmegtartó képességét.


Használati javaslat: 2 pumpányi bőrfeltöltő hatású krémet egyenletesen oszlass el a bőr felületén. Hatékonyabb eredmény eléréséhez, használd reggel és este.

Ár: 19.000 Ft

Napfényvédők

7 (30 SPF) 77ml és 7+ (50 SPF) 77ml

Az új generációs, ultrakönnyű, hidratáló, bőrnyugtató antiaging formula a 7 legfejlettebb technológiát egyesítve széles spektrumban nyújt védelmet a napfény okozta bőrkárosodás ellen. A formula SPF fokozó anyaga révén jelentősen növelik az UVA, UVB abszorbensek SPF értékét, ezáltal minimalizálható a fényvédő anyagok által okozott allergia kialakulásának kockázata. Antioxidánsokkal felturbózott mély hidratáló, nyugtató, bőrfeltöltő hatású mattosító arckrém az A- B3-, B5-,E- és C-vitamin egyik stabilizált formájával nagyobb védelmet nyújtanak sejtjeinknek a nap égés okozta sejtkárosodástól. Erős gyulladáscsökkentő tulajdonsága révén segít megnyugtatni és megvédeni a bőrt a napégés okozta bőrsérülésektől. Felgyorsítja a sejtgyógyulást, segít megelőzni a napégés okozta eritéma gyulladásos folyamatait, valamint aktívan és tartósan blokkolja a tirozináz enzimeket. Genomikus DNA védelmével sejtszinten belülről képes védelmet nyújtani az UV sugárzás ellen, ösztönzi a sejtforgalmat, valamint megvédi és javítja a fibroblasztok azon képességét, mely látványosan csökkenti a ROS képződését és természetes egyensúlyt biztosít a bőr számára. Az innovatív formula továbbá a mai kor követelményeinek megfelelően védi bőrünket a főként digitális készülékeinkből (számítógép monitor, tablet, okos telefon) származó káros magas energiájú látható (HEV) kék fény ellen, valamint a közelmúltban a figyelem középpontjába kerülő igen káros Infravörös (IR) fény ellen is. A kurkuma rizómából származó koncentrált metabolomja szinergikusan hat az agy-bőr kapcsolat (BSC – Brain Skin Connection) által kiváltott stressz ellen, ezáltal ellensúlyozza a túlzott kortizol stresszválaszok negatív hatásait a bőrben (stresszoldás). A fermentációval előállított probiotikumjai helyreállítják a bőr mikroflóráját, megvédik a káros környezeti hatásoktól, baktériumoktól és erősítik a bőr védekezőképességét, valamint biztosítják a formula tartósítószermentességét.

 

Használati javaslat: 2-3 pumpányi krémet oszlasson el az arc, nyak és dekoltázs területére és finoman masszírozza be. A hatékony fényvédelem eléréséhez a krémet naponta többször is ajánlott felvinni a bőrre.

Ár: 17.900 Ft