A Balance Esthetics szalonban fontosnak tartjuk, hogy minden vendégünknek kellemes élményt, feltöltődést és kikapcsolódást biztosítsunk. Ahhoz, hogy mindenki élvezhesse a szépségápolás élményét, kérjük, tartsd be az alábbi etikett szabályokat:

Bejelentkezés

Bejelentkezni a +36 30 333 3085-ös vagy a +36 30 333 3089-es telefonszámon, Messengeren, a Kapcsolat oldalunk segítségével vagy személyesen lehetséges.

Nyitvatartás

Időpontfoglalás szerint, előre egyeztetve.
Időpontfoglalás, Hétfő- Péntek: 09:00-18:00

Mi történik, amikor eljössz a szalonunkba

Bejelentkezéskor minden esetben elkérjük a telefonos elérhetőséged, illetve megbeszéljük, hogy mire szeretnél időpontot kérni.
Amikor először megérkezel hozzánk:

 

Munkafolyamat a kezelési protokoll szerint

A kezelések alatt is folyamatosan tájékoztatunk, hogy éppen mi történik veled, mi lesz a következő lépés.
Ez segítséget jelent neked abban, hogy megértsd a bőröd működését, illetve hogy az otthoni ápoláshoz mire lesz szükséged, miket kell betartanod.
Arckezelések után fogsz kapni tőlünk javaslatot az otthoni ápolásra, és a bőröddel, bőrtípusoddal való bánásmódra vonatkozóan.
Amennyiben lehet, célszerű egyeztetni a szükséges következő időpontot.

Időpont lemondás

Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami és nem tud eljönni a lefoglalt időpontjára. Ilyen esetben kérünk minél előbb, de lehetőség szerint 2-3 nappal előbb jelezd lemondási szándékod és egyeztetünk egy másik, alkalmas időpontot. Természetesen mi is így járunk el, ha nekünk jön közbe valami halaszthatatlan.

Betegség miatti lemondás

Szépségszalonunkban kifejezetten figyelünk a higiéniára, ezért kérlek, ha a legcsekélyebb tüneteit érzékeled magadon a betegségnek, jelezd ezt az időpontod előtt a fentiek szerint és gyógyulásod után keresünk egy másik, alkalmas időpontot.

A szakma protokollja szerint csak egészséges Vendég szolgálható ki,
tehát a bőrön lévő bármilyen fertőző elváltozás, vagy lázas-megfázásos állapot,
szemet érintő betegség esetén nem végezhetők el szépészeti kezelések.

Szalonunk környezete a letisztult, igényes eleganciát képviseli. Állapotának és állagának, higiéniájának megőrzése miatt váltócipőt, papucsot használunk a szalonban.

Megkérlek, hogy utcai cipőben te is csak az előtérbe gyere be.

Kisállat és kísérő

Szalonunkba az üzlet higiéniája miatt kisállatok nem hozhatók be.
Amennyiben kísérővel érkeznél, aki a kezelés teljes időtartama alatt a szalonban marad, erről előre egyeztessünk. Néhány kivételes esettől eltekintve – kiskorú kezelése szülő jelenlétében, stb – megkérünk, hogy ne hozz magaddal kísérőt. Mindennemű kozmetikai kezelés egy bizalmi dolog, ami egyben a mi munkánk és szeretünk csak kizárólag a vendégre figyelni.

Kéréseink

A kezelések alatt megkérünk, hogy a lehető legkevesebb mértékben használd mobiltelefonodat, mivel célunk az, hogy maximális nyugalomban és odafigyelésben legyen részed. Kezelések alatt kérünk ne rágózz, amennyiben lehet smink nélkül érkezz.

 

A szalonból való távozás után reklamációt nem fogadunk el, így kérlek még a helyszínen jelezd, ha bármi kifogásod van, illetve valamivel nem vagy elégedett.

 

Mindenki, aki a szalonunkba bejelentkezik és igénybe vesz bármilyen szolgáltatást, tudomásul veszi, elfogadja és betartja a fenti házirendet.

Köszönjük szépen az együttműködést.

Balance Esthetics