Oxygeneo™ kezelés

A kezelésről bővebben

Orvosi hatékonyságú, műtét nélküli bőrfiatalító eljárás látványos eredményekkel.
A kezelés menete a rádiófrekvenciával kezdődik, majd ezt követi az oxigén és ultrahangos hatóanyag bejuttatás. A kezelés egy masszázzsal zárul.

Oxygeneo kezelés
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

4 lépéses komplex arckezelés, ami valóban bőrfiatalító, 
ránctalanító hatású

Tudnivalók a készülékről

A készüléket a termálforrások inspirálták, melyek a bőrt oxigénnel töltik fel. A komplex bőrmegújítás érdekében 3 innovatív technológiát ötvöz: az OxyGeneo, a TriPollar Rádiófrekvencia és az Ultrahang technológiákat. 

Ezen kiváló technológiák kombinálásával rendkívüli bőrfiatalítás és bőrtáplálás érhető el gyorsan és biztonságosan. Egyetlen gép, ami többféle problémára nyújt megoldást. Már 1 kezelés is szemmel látható változást eredményez, de az igazán látványos eredmény csak kúrában alkalmazva érhető el. A kúra fokozza a kezelés hatékonyságát.

Tapasztald meg Te is a ránctalanító hatást kozmetikai kezelés által!

 

Az OxyGeneo kezelés a természet erejével, vegán és állatkísérlet mentes, magas hatóanyagú terápiás összetevőkkel segítenek, hogy a bőröd mindig a legszebb legyen.
OxyGeneo 3 az 1-ben kezeléssel azonnal simább feszesebb bőrt tapasztalhatsz, valamint csökkennek a ráncok és a pigmentfoltok. 

A bőr láthatóan és érzékelhetően hidratáltabbá válik és javul a bőr általános egészsége.
A kezeléseket bőröd állapota szerint választjuk ki és teljesen személyre szabott kezelésben részesülhetsz.

Az OxyGeneo szuper arckezelés kivívta magának a helyet az első számú arckezelések között, hiszen oxygenozációval, hámlasztással, valamint természetes és erőteljes hatóanyag infúzióval azonnali és hosszú távú javulást hoz a bőr megjelenésében és állagában.

Szolgáltatásaink árlistájának megtekintése: