Mesotica™ kezelés

Mesotica kezelés-Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

A kezelésről bővebben

A Mesotica a világon elsőként alkototott meg egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, ahol az iPeptide™ (intelligens peptid) segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait.
Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatása is elmarad.
Ezért a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyagtartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási koncepció™ rendszerét.

A világviszonylatban is egyedülálló, látványos hatékonyságot biztosító iPeptide™ szekvenciák.

Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

3D bőrápolás

A Mesotica törekszik az egyes hatóanyagok közti szinergiák maximális kiaknázására, illetve kifinomult, pH kompatibilis kompozíciók összeállítására.
Az eddig megszokott kozmetikai márkáktól eltérően a Mesotica 3D bőrápoló rendszere™ a bőr 3 fő rétegének (dermisz, epidermisz, hidro-lipid réteg) felépítése és fiziológiás folyamatai szerint szabályozza a hatóanyagbevitelt és a bőrproblémák kezelését. Az egészséges, életteli bőrt úgy érhetjük el, ha a bőr minden rétegében biztosítjuk az egészséges működéshez szükséges hatóanyagokat, ahol pedig szükséges, ott a megfelelő peptidekkel optimalizáljuk a bőrfunkciókat befolyásoló sejtkommunikációt.
A Mesotica bőrréteg-specifikus termékeinek hatóanyag-összetétele, konzisztenciája és szállítórendszerekkel megtámogatott felszívódóképessége gyors és látványos bőrkép javulást eredményez bármely bőrproblémánál.

Mik azok a peptidek?

A peptidek tulajdonképpen fehérjedarabkák, amelyek úgynevezett aminosav láncokból állnak. A fehérjék a szervezetünkben és bőrünkben természetes módon is megtalálható, fontos elemek. Ilyen a sokak számára ismert kollagén és elasztin. Sokféle fehérje létezik: Van, amelyik a kollagéntermelést stimulálja, van, amelyik a mimikai izmokat lazítja. A peptidek a kollagén lebomlásával keletkeznek, majd újabb kollagén termelését idézik elő. Ez a folyamat azonban a kor előrehaladtával egyre lassul. A bőr megereszkedik, veszít rugalmasságából és megjelennek a ráncok. 

Ebben segítenek a kozmetikai peptidek. Többféle peptid is létezik, ezek közül néhány:

Mitől is különleges?

A Mesotica termékeiben a dermatológiai és tudományos kutatások által is elismert, magas koncentrációjú hatóanyagai és összetevői olyan kombinációban vannak jelen, melynek köszönhetően a végeredmény egészen lenyűgöző. A 35 év feletti nők és férfiak különböző bőrproblémáira olyan megoldást kínál, ami – habár legtöbb kezelése kúraszerű – már az első alkalom után szemmel látható eredményt produkál. Koncepciójuk szerint az átfogó bőrápolási eljárásaiknak köszönhetően a bőr teljes mélységéig, rétegenként építi újra az egészséges bőrműködést.
A Mesotica a termékeiben kizárólag bőrbarát, tudományos kutatások által alátámasztott és elismert, innovatív és high-tech hatóanyagokat használ. Külön törekszik arra, hogy az adott termék hatóanyagai, összetevői között olyan finom harmónia álljon fenn, melynek köszönhetően a lehető legnagyobb hatékonysággal serkenti a bőr önmegújító folyamatait, ezáltal egészen csodás, látványos eredményeket ér el.

Forrás és további információ a Mesotica honlapján található.

A személyes találkozáskor felmérjük a bőröd állapotát és közösen megbeszéljük, hogy melyik kezelés lenne számodra a legmegfelelőbb.
Ha van konkrét bőrproblémád, akkor valószínűleg egy kúrát fogunk javasolni, hogy a kívánt eredményt elérjük. Ha teheted, otthon is használd a termékeket és építsd bele a mindennapi rutinodba a peptidtartalmú készítményeket a gyorsabb és még látványosabb eredmény érdekében!

Szolgáltatásaink árlistájának megtekintése: