Izomépítés és zsírégetés Biatorbágyon

Izomépítés és zsírégetés Biatorbágyon-Biatorbágy

Építs izmot, miközben alakot formálsz!

A legtöbb alkalommal feltett kérdés, miszerint a HIEMT elektromágneses alakformáló professzionális géppel végzett kezelés tényleges fogyást is eredményez?

A legtöbb alkalommal feltett kérdés, miszerint a HIEMT elektromágneses alakformáló professzionális géppel végzett kezelés tényleges fogyást is eredményez?

Hogyan táplálkozzunk a kezelési időszak alatt és mire érdemes figyelni?

Mit tehetünk annak érdekében, hogy eredményesebb legyen ez a szuper az alakformáló kezelés?

Rengeteg ember nem érti, hogy miért nem fogy le, ha kevesebbet eszik, miért nem épül az izomzata, ha rendszeresen edz.

A válasz pedig egyszerű! Amennyiben megvonjuk magunktól a táplálékot, az nem jelent egyenes útat a fogyáshoz. (Részben persze igaz az állítás).

A nem megfelelő tápanyagtartalmú ételek fogyasztása a legtöbb esetben jelentősen megnehezíti a dolgunkat.

Nagyon fontos, hogy minőségi ételeket fogyasszunk

Miért? Hogy a szervezetünk ne az izmainkat kezdje el leépíteni!

Az emberi izomzat nagy részben különböző fehérjékből áll, így ezek folyamatos pótlása nélkülözhetetlen.

Amennyiben helytelen fogyókúrába kezdünk, izmainkat pedig nem használjuk, azaz nem edzünk rendszeresen, akkor a szervezetünk úgy érzékeli nincs is szükségünk izmaink egy részére és elkezdődik az izomzat leépítési folyamata.

Testünk tónusosságát izmaik adják, melyek sokkal tömörebbek és kisebb térfogatúak, mint az ugyanolyan súlyú zsírtömeg.

Tehát egy megfelelő és hatékony fogyókúra, egy jól felépített edzéstervből, egy minőségi, jól beállított diétából épül fel.

Nagyon fontos kérdés! Hogy hogyan tartsuk meg vagy fejlesszük izmaikat fogyókúra ideje alatt?

Teljesen nyilvánvaló, hogy egy intenzívebb séta nem veszi igénybe úgy az izmainkat, mint pl; egy súlyzós edzés.

Elengedhetetlen az erősítő edzések végzése annak érdekében, hogy a szervezetünket rákényszerítsük a vésztartalékok felhasználására, hogy energiát merítsen szervezetünk a zsírból.

Ez maga a zsírégetés.
Izmaink fokozott működésével lehetőségünk van a kalóriavesztésre és arra is, hogy felgyorsuljon az anyagcserénk.

Tehát egyenes arányosság van a megnövekedett izomzat és a felhasznált anyagcsere között, hiszen minél több az izom annál több kalóriát használunk fel.

De mi van azokkal az emberekkel, akik nem tudnak heti 3-4 alkalommal konditerembe járni?

Vannak olyan élethelyzetek, időszakok amikor ez valóban lehetetlen küldetésnek bizonyul, pl; amikor reggel rohanunk a gyerekkel az iskolába, majd a munkába, stb…

Létezik egy alternatív megoldás arra vonatkozóan, hogy stimulálni tudjuk izomzatunkat valós fizikai edzés nélkül.

A HIEMT Elektromágneses alakformálás magas intenzitású elektromágneses hullám működési elven alapuló professzionális technológia a piacon.

A gép olyan extrém izommunkát eredményez, melynek hatására az izom nagyobb térfogatú és erősebb lesz. A kezelés sorozat általában 4 illetve 6 alkalomból áll és minden alkalom 30 percet vesz igénybe.

Ennek a nagy erőkifejtésnek köszönhetően a szervezetnek gyors energia előállításra van szüksége, amit leggyorsabban a zsírsejtekből tud felszabadítani.

Erre a zsírsejtek persze nincsenek felkészülve, hiszen soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára.

Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, melynek köszönhetően elkezd jelentősen csökkenni a zsírszövet.

Maga a HIEMT Elektromágneses alakformálás technológia egy nagyon jó alternatíva azoknak, akik fogyni szeretnének, hiszen azáltal, hogy az izmaink fejlődnek, anyagcserénk is jelentősen felgyorsul, így a bevitt táplálék, hatékonyan felhasználódik, ahelyett, hogy zsírként raktározódna.

Egy területen az izomzat még 2-3 hétig fejlődik a kúra (4-6 alkalom) után.


Ezt követően ismételhető ugyanazon a területen a kezelés.

A kezelés alkalmas: has, comb, fenék, kar, vádli kezelésére.

Javasoljuk mindazoknak, akik rendszeres edzés mellett, fizikai edzés helyett szeretnék segíteni izmaik fejlődését, azoknak, akik szétnyílt hasizommal rendelkeznek, vagy egy esetleges sportsérülés után szeretnének regenerálódni.

HOGYAN MŰKÖDIK ?


Az eljárás hivatalos neve HIEMT, azaz high intensity focused electromagnetic technology vagy field – magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező.

A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg.

A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény miatt erős lipolízisz indul be, melynek hatására nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel.

A túl magas szabad zsírsav koncentráció miatt pedig a zsírsejtek sejthalálon mennek keresztül, tartalmuk kiürül (beindul az apoptózis, vagyis programozott sejthalál), a normál metabolizmus során megtörténik a kiválasztás és a feleslegessé vált, lebontott anyagok természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből.

A kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul.

MIRE ALKALMAZHATJUK?


-has körfogat csökkentése, hasizom definiáltság növelése,

-törzs izmainak erősítése,

-petyhüdt kar feszesítése,

-fenékemelés – fenéklifting,

-combizmok erősítése, comb térfogatcsökkentése,

-szétnyílt hasizom kezelése,

-vádli erősítése,

-anyagcsere gyorsítása,

-zsírbontó kezelés utáni kiürítés-serkentés.

HIEMT elektromágneses izomépítés és zsírbontás Biatorbágyon!