HIEMT™ Intimpad kezelés

Hiemt Biatorbágyon
Balance Esthetics-Biatorbágy. Arckezelések, testkezelések, energetikai kezelések.

A kezelésről bővebben

Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás.

 

A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik.

A HIEMT technológia intenzív összehúzódásokat vált ki kismedence izomzatban azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben.

A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

Egy kezelés 20 000 Kegel gyakorlatnak felel meg.
A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulás érhető el a vendégek életminőségét tekintve.

Használata ajánlott:

A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulást lehet elérni a vendégek életminőségét tekintve. Továbbá a kezelt személyek 67%-a fel tudott hagyni a betétek használatával illetve minden tesztalany esetében tudatosabbá vált a medencefenék izmainak használata.

A kezelés folyamata

Az optimális eredmény érdekében 6-8 alkalmas kezelést szükséges végig csinálni, amely heti 2-3 x 30 percet tartalmaz. A kezelés után úgy érezheti magát a vendég mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, azonban fontos kihangsúlyozni, hogy nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja

Szolgáltatásaink árlistájának megtekintése: