Access Bars®

A kezelésről bővebben

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer.
Kezdetben az Access Bars volt minden, amit az Access Consciousness® nyújtani tudott. A mai napig ez az Access Consciousness® összes eszközének alapja és magja, mert ha csak Access Barst kapnál és adnál, akkor végül tudatossá válnál.

Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. 

Az Access Bars® kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondoltok stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Ma az Access Bars® a világ több mint 170 országában alkalmazzák könnyen használható eszközként a családokban, iskolákban, üzleti életben, sportban, terápiás kezeléseknél…

Miben segíthet, mire van hatása az Access Bars® kezelésnek?

A kezelések a test energetikai állapotára hatnak, és nem minősülnek gyógykezelésnek. Nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt, orvosi ellátást, gyógykezelést. Én, mint segítő veszek részt a folyamatban, nem állítok fel diagnózist, és nem garantálok bármilyen fizikai, mentális, érzelmi eredményt.

Az Access Bars® emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit.

Képzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz.
Hányszor van az, hogy csak egyszerűen elengedünk mindent, leengedjük a falainkat, és megengedjük a másik személynek, hogy megajándékozhasson úgy igazán minket? A kulcs ahhoz, hogy még többet invitáljunk az életünkbe abból, amit kérünk, az az, hogy megtanuljunk befogadni.

Milyen is egy kezelés?

Emlékszel, hogy mikor volt legutoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül a testedről vagy a lényedről?

 

Mindenki más, tehát nincs “normális” Access Bars® kezelés. Minden kezelés más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételed meg.

Amit a legtöbbször mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik – még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás.

Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars® kezelés, hogy kipróbálod!
Egy kezelés kb. egy óra, konzultációval egybe kötve 1,5 óra.


“Amikor elkezded megváltoztatni a kapcsolódásodat a testeddel, akkor elkezd megváltozni a kapcsolatod mindennel, amihez kapcsolódsz”

Mi lenne, ha könnyedséged, örömöd és egységközösséged lehetne a testeddel, túl azon, amit most lehetségesnek tartasz?

Szolgáltatásaink árlistájának megtekintése: