Zsírbontás, modern alakformálás és bőrfeszesítés

Zsírbontás, modern alakformálás és bőrfeszesítés. Biatorbágy
Zsírbontás, modern alakformálás és bőrfeszesítés. Lipolézeres kezelés-Biatorbágy
Zsírbontás, modern alakformálás és bőrfeszesítés.ultrahangos kezelés-Biatorbágy
Zsírbontás, modern alakformálás és bőrfeszesítés.ultrahangos kezelés-Biatorbágyon

A kezelésről bővebben

Zsírsejtekről néhány gondolat

 

-Függetlenül attól, hogy sovány vagy túlsúlyos-e az ember, a zsírsejtek fiatalkorban

alakulnak ki és számuk onnantól nem változik.

– Ha több kalóriát fogyasztunk, mint amennyit testünk felhasznál, akkor a zsírsejtjeink képesek többszörösére is megdagadni, tehát a hízás nem annak tulajdonítható, hogy új zsírsejtek jönnének létre, hanem annak, hogy a már meglévő zsírsejtek megnőnek.
– A jól kiválasztott zsírbontással zsírsejtjeink zsugorodásnak indulnak, így testsúly- és körméret csökkenés következik be.

 

 

1.Lipolézeres technológia

 

Az alacsony frekvenciás lipolézeres technikát már több mint 30 éve használja az
orvostechnika, de még csak pár éve jutott el oda a szépségipar, hogy átvegye ezt a
technológiát az orvostudománytól.
Működését tekintve a lézerenergia behatol a bőrrétegek alá, ahol stimulálja a zsírsejtek membránjait, melyek ettől áteresztővé válnak, melynek hatására a víz és a szabad zsírsavak távozni tudnak a szervezetből. Ezáltal szó szerint lebontva a zsírokat a bőrünk alatt.

Egy 30 perces lézeres kezelés során 40-60 grammnyi zsírt képes elpusztítani, mely 4-500 kcal-nak felel meg.
A lebontott zsír mennyisége a szervezet természetes anyagcseréjével távozik.

 

 

Előnyök:


A lipolézer 650 nm hosszúságú vörös lézerfénye kollagénindukciót is beindít a bőrben,
ezáltal regenerálja a kötőszövetet, feszesít.
-biztonságos és kényelmes
-non- invazív
-látható és érezhető 3-4 alkalom után 
-célzott zsírbontás
-fájdalommentes
-nincs mellékhatása

 

Mint minden kezelésnél itt is kúraszerű alkalmazásra van szükség. Átlagosan 6-12 kezelés szükséges a kívánt cél eléréséhez, heti 2-3 alkalommal. 

 

A lézeres zsírbontó kezelés után az alábbi szabályokat kell betartani:

– 2,5-3 liter folyadék bevitel

– rostban gazdag, szénhidrátban szegény étkezés

– a kávé és alkohol fogyasztása a kúra alatt nem javasolt

  

 

2.Kavitációs (ultrahangos) zsírbontás

 

 

A kavitáció egy olyan hétköznapi fizikai jelenség, ami akkor jön létre, mikor egy folyadék a hirtelen nyomáscsökkenés következtében gázzá alakul, majd a hatás megszűnésekor a keletkező buborék összeroskad, és zaj valamint rezgés kíséretében lökéshullámot hoz létre, ami a környező szilárd testek eróziójával jár.

 

A készülékekben ezt a nyomáscsökkenést ultrahanggal érik el, ezért is nevezik az

eljárást ultrahangos zsírbontásnak is. A 40 kHz körüli frekvenciát alkalmazva a magas zsír-és víztartalmú zsírsejtekben fellép a kavitáció jelensége, amelynek hatására a zsírsejtek membránja felszakad. 

 

A speciális gép segítségével a zsírszövet mélyére tudják fókuszálni az ultrahangot.

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás már több mint 20 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt bizonyítva hatékonyságát és biztonságos alkalmazhatóságát. 

 

A klinikai tapasztalatok alapján a zsírpárnák célzott eltüntetésére és végleges csökkentésére a kavitációs zsírbontó vagy ultrahangos zsírbontó kezelés a leghatásosabb non- invazív eljárás.

 

 

3.Kavitációs zsírbontás és Rádiófrekvencia

 

 

További eredményeket tudunk elérni, ha kiegészítjük ezt a vákuum és a rádiófrekvenciás kezelés kombinálásával.

A fókuszált ultrahang és a rádiófrekvencia legjobb tulajdonságait együtt használó

készülékünk ideális zsírbontó hatása lenyűgöző eredményességgel alkalmazható a

kialakult narancsbőr ellen is.

 

A vákuumos kezelőfej negatív nyomása hatékonyan lazítja fel és bontja le a bőr alatti

zsírsejteket. A nyomásváltozás hatására kialakuló ritmikus masszázs és a vákuum

segítségével keletkező vérbőség elősegíti a lebontott zsírsejtek elszállítását. 

 

A vákuumos kezelés beindítja az anyagcsere folyamatokat, fokozza a terület nyirokkeringését, ezáltal megindítva a lerakódott salakanyagok és fellazított zsírsejtek távozását.

 

A rádiófrekvenciás fej segítségével a mélyen rejtőző zsírokat is elérhetjük. A készülék nagy bőr alatti hőmérsékletváltozást okoz, mely egyrészt elindítja a zsírsejteket a nyirokkeringés útján, de főként nagyszerűen feszesíti a bőrt, visszaadva annak elasztikusságát. 

Ezt úgy éri el, hogy a rádiófrekvenciás kezelés hatására a bőr kollagént kezd termelni, így feszesítve a bőrt. Kiemelkedő szerepe van a narancsbőr kezelésében is.

A kavitációs (ultrahangos) zsírbontás egy teljesen személyre szabható hatékony alakformáló eljárás, amely segítségével a
problémás testrészeken – a has, a csípő, a fenék, a combok és a felkar – célzott módon tudunk tartós fogyást elérni.

 

A kezelés menete és időtartama

 

Egy kezelés 60 percig tart. Ez alatt körülbelül négy tenyérnyi területet lehet kezelni. Hosszabb kezelést nem tanácsos végezni, mert a kezelés során felszabaduló zsírt a szervezetnek fel kell dolgoznia, tehát megterhelné a zsírt feldolgozó szerveket, különösen a

májat.

A kezelés elején 20 perces vákuumos kezeléssel beindítjuk az anyagcsere folyamatokat az adott területen. Ezt követi a 20 perc kavitációs zsírbontás. Majd 20 percig a rádiófrekvenciás fejjel fokozzuk a kezelés hatását, illetve a bőrt feszesebbé tesszük vele.

A kavitációs zsírbontás során felszabaduló zsírok a máj illetve a vesén keresztül bomlanak le és távoznak a szervezetünkből. 

A szervek megterhelésének elkerülése érdekében, az ultrahangos zsírbontást 5-7 naponta ismételhetjük.

 

A kavitációs zsírbontás után mire figyeljünk?

 

A felszabaduló zsír nyirokáramban történő távozását sok folyadék fogyasztásával kell segíteni. A hidratáció fontos amúgy is az egészségünk és szervezetünk megfelelő működése szempontjából, a szakemberek 20 testkilogrammonként 1 liter vízfogyasztást javasolnak mindenki számára. 

A kavitációs zsírbontó kezelést különösen érdemes kellően hidratált állapotban végezni. A kezelés napján és azt követő napokban akár 3-4 liter folyadék elfogyasztása is javasolt, mivel a szervezet így sokkal könnyebben ki tudja üríteni a felszabadult salakanyagokat. 

Ha jelenleg kevés folyadékot fogyasztasz, akkor kezd el minél előbb fokozatosan, pár nap alatt hozzászoktatni a szervezetedet a javasolt mennyiségű folyadékbevitelhez tiszta víz formájában. 

Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával lehetőleg már ne fogyassz magas szénhidrát tartalmú ételt, és utána is inkább könnyebb ételeket: zöldséget, salátát, csirkemellet vagy halat ajánlunk, mivel a szervezeted már egyébként is igénybe lesz véve a kezelés alatt felszabadult zsírok feldolgozásával. 

 

A kezelés napján végzett legalább 30 perces intenzív mozgás felgyorsítja az anyagcserédet és segít kiizzadni a salakanyagokat a szervezetedből.

 

Ellenjavallatok

 

Menstruáció alatt, magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, szívritmus szabályzó, beültetett szív defibrillátor vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköz. 

Ha sebek vannak a kezelt területen, májműködés zavara, vese-elégtelenség, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, szív érelmeszesedés estén.

Valamint fertőző betegségek, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség vagy szoptatás esetében. Nem végezzük el a kezelést, ha a vendégnek zsíranyagcsere zavara, hepatitis illetve egyéb májbetegsége van.

Szolgáltatásaink árlistájának megtekintése: