Szülés utáni izomtónus helyreállítása HIEMT eljárással – Biatorbágy

Szülés utáni izomtónus helyreállítása HIEMT eljárással - Biatorbágy

Inkontinencia és az életminőség

A szülés utáni időszak sok nő számára kihívásokkal teli, különösen az izomtónus helyreállítása terén

Az inkontinencia, amely gyakran kíséri ezt az állapotot, jelentősen ronthatja az életminőséget. A problémák súlyosságától függetlenül minden érintett nő keresi azokat a hatékony megoldásokat, amelyek visszaállítják a komfortérzetet és javítják az életminőséget.

Miért forradalmi eljárás az intimpad kezelés?

Az HIEMT intimpad kezelés egy forradalmi eljárás, amely hatékonyan célozza és javítja a szülés utáni izomtónus problémákat és az inkontinenciát.

Az Intimpad kezelés különlegessége abban rejlik, hogy nem invazív módon, elektromágneses technológia segítségével serkenti az izmok összehúzódását, így erősítve azokat.

A kezelés mechanizmusa

A HIEMT (High Intensity Electromagnetic Muscle Training) technológia alapja az elektromágneses impulzusok, amelyek mélyrehatóan serkentik az izmok összehúzódását.

Egyetlen 30 perces kezelés során az Intimpad akár több ezer izom összehúzódást is előidézhet, ami segít helyreállítani és megerősíteni az izmokat.

Mely esetekben javasolt az intimpad?

Az intimpaddal történő kezelés elsősorban azoknak a nőknek javasolt, akik szülés után izomtónus csökkenéssel és inkontinenciával küzdenek. Az eljárás hatékony lehet mind enyhe, mind súlyosabb esetekben, valamint az önbizalom és az általános életminőség javítására is alkalmas.

A technológia részletei

Az Intimpad HIEMT technológia magas intenzitású, fókuszált elektromágneses mezőt használ, amely behatol az izomszövetbe és stimulálja az idegvégződéseket. Ez a precíziós technológia célzottan és hatékonyan működik az érintett területeken, minimális diszkomfort érzet mellett.

Klinikai vizsgálatok elemzése

Több klinikai vizsgálat is alátámasztotta az Intimpad HIEMT eljárás hatékonyságát. A kutatások kimutatták, hogy a kezelés után jelentős javulás következik be az izomtónusban, valamint csökken az inkontinencia előfordulása.

Az intimpad előnyei

Az Intimpad legnagyobb előnye, hogy nem invazív módszerrel nyújt hatékony megoldást. A kezelések rövidek, és az eredmények már néhány alkalom után is tapasztalhatóak.

Emellett nem igényel felépülési időt, ami különösen fontos a mozgalmas édesanyák számára.

Mellékhatások és ellenjavallatok

Az Intimpad HIEMT kezelés általánosságban biztonságos, mellékhatások ritkán fordulnak elő. Mindazonáltal nem ajánlott azoknak, akik kardiovaszkuláris betegséggel, epilepsziával vagy fémbeültetésekkel rendelkeznek. Mindenképpen konzultálni kell orvossal a kezelés megkezdése előtt.

Páciensek visszajelzései

A páciensek visszajelzései rendkívül pozitívak. A legtöbben az életminőség és az önbizalom jelentős javulását tapasztalták már néhány kezelés után is. Sok nő beszámolt arról, hogy az inkontinencia tünetei szinte teljesen megszűntek.

Hol vásárolható meg az intimpad?

Az intimpad kezelés elérhető nálunk, a Balance esthetics szépségszalonban, valamint az eljárásra specializálódott klinikákon is.