Body Wrapping-Testtekercselés

Body-Wrapping-Testtekercselés. Biatorbágy
Body Wrapping-Testtekercselés-Biatorbágyon
Body Wrapping-Testtekercselés-Biatorbágyon. Cellulit kezelés
Body Wrapping. Testtekercselés-Biatorbágy. Cellulit kezelések

A kezelésről bővebben

NARANCSBŐRÖM VAN- MIT KELL TUDNOM, MIT TEGYEK?


A narancsbőrről általánosságban


Napjainkban majdnem minden hölgy problémája a narancsbőr vagy cellulit. 50 évvel ezelőtt szinte ismeretlen volt a jelenség. Több mint 30 éve már kezelik a problémát, ma pedig már sajnos a tizenévesek és a férfiak is egyre nagyobb hányada fedezi fel testén a narancsbőr tüneteit. 

 

 

Mi is az a narancsbőr vagy cellulit?

 

A narancsbőr egyszerűen megfogalmazva felfúvódott, salakanyagokkal telítődött zsírsejteket jelent a bőr alatti kötőszövetben. Megjelenése leggyakrabban a lábon, fenéken, hason és a felkaron. Normál állapotukban ezek a zsírsejtek gombostűfej nagyságúak, 1-2 mm-esek.

A narancsbőr, cellulit esetében azonban elérhetik eredeti méretük akár
tízszeresét is, babszem nagyságúra duzzadhatnak.
A felfúvódott zsírsejtekben salakanyagok, anyagcsere végtermékek tárolódnak és ezek az anyagok nyirokfüggőek, vagyis nem a vérkeringés, hanem a nyirokkeringés szállítja el őket.
Van azonban egy probléma: a nyirokfolyadék nem áramlik magától. Csak abban az esetben, ha mozgunk. Ahhoz, hogy a nyirokkeringésünk jól működjön feszes kötőszövetre is szükségünk van, hiszen az „izompumpa” csak ekkor működik kielégítően. 

A probléma akkor kezdődik, amikor a kötőszövetünk, bőrünk elveszíti feszességét.

A narancsbőr elleni kezelések egyik legismertebb eljárása a Body Wrapping eljárás, melyet Magyarországon kizárólag a High Care Cosmetics alkalmaz védett eljárás révén.

Ez a kezelés az aromaterápia és a kompresszió együttes hatásán alapul. A bőrt az érintett területen egy aromaterápiás krémmel (Zimt-krémmel) kenjük be, majd egy hatékony, kompressziós tekercselést alkalmazunk egy speciális „lélegző” fóliával.

 

A Body Wrapping testtekercselést jellemzően a problémás területeken használjuk (has, derék, comb, felkarok, csípő és vádlik). A narancsbőr kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, nyirokkeringést, csökkentsük a test kerületét, a narancsbőr tüneteit.

 

A Body Wrapping kezelés hatása:
-a kötőszövet feszesebbé válik
-gyorsul a nyirokkeringés és a zsír anyagcsere
-narancsbőr csökken
-Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) kipróbált és tesztelt cellulit elleni kezelési módszer
-kerület csökkenés

A kezelést kúraszerűen 8-10 alkalommal szükséges elvégezni.
Nem szabad megfeledkeznünk e kezelés fajtánál sem a megfelelő folyadékbevitelről,
megfelelő táplálkozásról és a testmozgásról.

 

Kezelés menete: tisztítás-bőrradírozás után (otthon elvégzendő az első kezelés előtt) térdtől-bordaívig bemasszírozzuk a megfelelő hatóanyag tartalmú zsírégető, vérbőség fokozó krémet. Ezután bokától szegycsontig duplán feltekerjük a speciális fóliát, amely kompressziós hatást eredményez, majd 50 perces pihenés történik hőtakaró alatt.

Ellenjavallatok

Szolgáltatásaink árlistájának megtekintése: