Access Bars Biatorbágyon: A tudatosság és a megújulás útja

Access Bars Biatorbágyon: A tudatosság és a megújulás útja

Az Access Bars egy finom kezelési módszer, amely a szelíd kézi manipulációra épül

Az Access Bars® kezelés során a kezelő gondosan érinti meg az agy különböző területein található 32 energiapontot, melyek különböző életterületekhez kapcsolódnak

Az Access Bars története-Biatorbágy

A kezelés során a terapeuta gyengéden megérinti ezeket a pontokat, hogy oldja a gondolatok, érzelmek és hiedelmek elektromágneses töltését, amelyek korlátozhatnak minket az élet bizonyos területein.

Az Access Bars® ma már több mint 170 országban használt eszköz, melyet családok, iskolák, vállalkozások, sportolók és terapeuták alkalmaznak.

Az Access Bars története

Az Access Bars® kezelési módszert Gary Douglas hozta létre az 1990-es évek elején. Kezdetben az Access Bars® volt az Access Consciousness® minden ajánlata.

Ma már azonban több eszközt is kínál az Access Consciousness®, de az Access Bars® továbbra is az alapját képezi, mert ha csak az Access Bars® kezelést kapnánk és adnánk, végül tudatossá válnánk.

Hogyan működik Az Access Bars®?

Az Access Bars® kezelés során az agy 32 különböző pontját érintjük meg finoman. Ezek a pontok, más néven „sávok”, szorosan kapcsolódnak egymáshoz, és különböző életterületeket képviselnek, mint például az egészség, a pénz, a kapcsolatok, a kreativitás, vagy a belső nyugalom.

Amikor ezeket a pontokat megérintjük, elengedhetjük a negatív gondolatokat, a szorongást és a stresszt, valamint teret teremthetünk a nyugalomnak és a megújulásnak.

Az Access Bars® és az agy

Az Access Bars® és az agy

Az Access Bars® kezelés során a kezelő finoman megérinti az agy különböző területeit, amelyek mindegyike az életünk egy adott területét képviseli.

A kezelés során az agyban rekedt energia felszabadul, és a korlátozásaink oldódni kezdenek. A kezelés 15. perce után az agy eléri a théta állapotot, a mély relaxáció állapotát, amely aktiválja a test öngyógyító képességét és megnyitja a tudatosság terét az életünkben.

A modern tudomány kimutatta, hogy egy Access Bars® kezelés annyit ér az agynak, mint egy képzett jógi 3-4 órás meditációja. Ezenkívül kimutatták, hogy a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel.

Az Access Bars® kezelés jótékony hatásai

Az Access Bars® kezelés számos jótékony hatása közé tartozik a stressz csökkentése, a koncentráció javítása, a jobb alvás, a nagyobb nyugalom megteremtése, és a pozitív változások elősegítése az élet különböző területein.

Stressz és szorongás csökkentése

Az Access Bars® kezelés segít csökkenteni a stresszt és a szorongást. A kezelés során a fejben lévő energiapontokat finoman stimulálják, ami lehetővé teszi a feszültség oldását és a belső nyugalom megteremtését.

A kezelés hatására az emberek gyakran tapasztalnak mély relaxációt és a stresszszint csökkenését.

Jobb alvás

Az Access Bars® kezelés segíthet javítani az alvás minőségét. A kezelés során az agyban rekedt energia felszabadul, ami hozzájárul a pihentetőbb alváshoz és a friss ébredéshez.

Nagyobb nyugalom

Az Access Bars® kezelés révén nagyobb nyugalom teremthető az életben. A kezelés során az agyban rekedt energia felszabadul, ami hozzájárul a belső feszültség oldásához és a belső nyugalom megteremtéséhez.

Pozitív változások

Az Access Bars® kezelés hatására pozitív változások következhetnek be az élet különböző területein. A kezelés során oldódik a feszültség és a stressz, ami lehetővé teszi a változásokat és a fejlődést.

Hogyan zajlik egy Access Bars® kezelés?

Az Access Bars® kezelés során a kliens hanyatt fekszik, teljes öltözékben, míg a kezelő finoman érinti a fején található pontokat.

A kezelés alatt a kliens teljesen ellazulhat, és akár el is aludhat. A kezelés alatt a kliensnek nem kell semmit tennie, csak hagynia kell, hogy a változások megtörténjenek.

Az Access Bars® kezelés hatásai

Az Access Bars® kezelés hatásait számos tudomány igazolta, mint például az agykutatás, pszichológia.

Egyetlen Access Bars® kezelés olyan állapotba hozza az agy kapacitását és állapotát, mint több óra meditáció. Kiváló eredmények születtek a stressz, figyelemhiány, alvászavarok, migrénes eredetű fejfájások és rengeteg más – eddig nehezen kezelhetőnek nyilvánított eltéréseknél.

Az Access Bars® kezelés befejezése

Az Access Bars® kezelés végén a kliens gyakran érzi, hogy fizikailag és mentálisan is megújult. A kezelés után a kliens gyakran tapasztalja, hogy képes a stresszhelyzeteket könnyebben kezelni, és általánosságban jobb életminőséget él meg.

Az Access Bars® kezelés jövője

Az Access Bars® kezelések világszerte egyre népszerűbbek.

A módszer önmagáért beszél, és számos pozitív visszajelzést kapott. Az Access Bars® kezelés egy olyan érintéses módszer a fej bizonyos pontjain, ami felszabadíthatja a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, elképzeléseket és nézőpontokat az élet bármely területein.

Összefoglalás

Az Access Bars® egy finom kezelési módszer, amely a szelíd kézi manipulációra épül.

Az Access Bars® kezelés során a kezelő gondosan érinti meg az agy különböző területein található 32 energiapontot, melyek különböző életterületekhez kapcsolódnak.

A kezelés során a terapeuta gyengéden megérinti ezeket a pontokat, hogy oldja a gondolatok, érzelmek és hiedelmek elektromágneses töltését, amelyek korlátozhatnak minket az élet bizonyos területein.

Az Access Bars® ma már több mint 170 országban használt eszköz, melyet családok, iskolák, vállalkozások, sportolók és terapeuták alkalmaznak.