Access Bars®: A mentális korlátok feloldása gyengéd érintéssel

Access Bars®: A mentális korlátok feloldása gyengéd érintéssel

Az Access Bars hatékonysága

Az Access Bars® egyre népszerűbb és elismertebb módszer a mentális jólét és a személyes fejlődés területén

Hatékonyságát sokan tapasztalják meg olyan területeken, mint a szorongás csökkentése, a stressz enyhítése, valamint a boldogság és az elégedettség szintjének növelése.

Az emberek gyakran keresik ezt a kezelést az életük különböző területeinek javítása érdekében.

Az Access Bars módszer története és eredete

Az Access Bars® módszert Gary Douglas fejlesztette ki az 1990-es évek elején.

Az ötlet alapja, hogy a fej különböző pontjain történő gyengéd érintés segít az energetikai blokkok feloldásában. Ezen pontok megérintése lehetővé teszi a test és az elme közötti energiaáramlás helyreállítását.

Access Bars kézrátétel technikái

Az Access Bars® kezelés során 32 különböző pontot érintünk meg a fejen, amelyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik.

Gyengéden érintjük ezeket a pontokat, ami kihat az agy energiamezeire, és segít a lelki blokkok feloldásában. A technika egyszerű, de hatékony, és lehetővé teszi a mély relaxációt.

Szkepticizmus és hiedelmek az Access Bars-al kapcsolatban

Bár az Access Bars® módszer sok támogatót szerzett, vannak, akik szkeptikusak az eljárással kapcsolatban.

Ennek oka lehet a hagyományos orvosi tudományok hiányos megértése ezen a területen. Azonban a módszer mögött álló elmélet a kvantumfizika és az energetikai gyógyítás elveire épül.

Érzések felszabadítása

Az Access Bars® célja az, hogy segítsen az embereknek felszabadítani azokat az érzéseket és gondolatokat, amelyek korlátozzák őket.

Az érintéssel végzett kezelés során a páciens lehetőséget kap arra, hogy elengedje a korlátozó mintákat és hiedelmeket.

Pozitív gondolatok erősítése

A kezelés során felszabaduló energia teret nyit a pozitív gondolatok és érzelmek számára. Az emberek gyakran beszámolnak arról, hogy a kezelés után tisztábbak és pozitívabbak a gondolataik, ami hozzájárul a jobb életminőséghez.

Access Bars és a gyengéd érintés szerepe

A gyengéd érintés kulcseleme az Access Bars® terápiának. Az érintésterápia ennek az ága úgy működik, hogy finom nyomást helyez a fej bizonyos pontjaira, ezzel beindítva az önmetabolizmus és az öngyógyító folyamatokat.

Életterületek javítása

Az Access Bars® számos életterület javítására képes, ideértve a munkahelyi teljesítményt, a kapcsolatok minőségét és a személyes fejlődést.

A kezelések segítenek abban, hogy az egyének teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet éljenek.

Segítség stresszoldáshoz

A stressz enyhítése az Access Bars® egyik fő előnye. Az érintések segítenek a testnek és az elmének ellazulni, enyhítik a feszültséget, és lehetővé teszik a nyugodt állapot elérését.

Feloldás és relaxáció

Az Access Bars® kezelések végén a páciensek gyakran mély relaxációt élnek át.

Ez az állapot lehetővé teszi a testnek és az elmének, hogy feloldja az évek során felhalmozódott feszültséget, és újra egyensúlyba kerüljön.

1 hozzászólás

Hozzászólások lezárva.